Lortex Kft.

Az első lépések

Egy pályázat előfeltétele egy jó projekt. Pályázni nem a támogatásért kell, ha nem egy jó projekt megvalósításáért. Első lépésben segítünk feltárni, megfogalmazni a projekt ötletét. Ezt követően a projektet előminősítjük, majd forráskutatást végzünk a megfelelő pályázati lehetőség kiválasztásához.

A kiválasztott pénzügyi forrás feltételeinek a figyelembe vételével ismételten minősítést végzünk. Ennek eredményeképpen tudjuk az ügyfeleinket tájékoztatni arról, hogy jogosultak-e pályázni, illetve előreláthatólag milyen nyerési eséllyel (ez mindig csak becsült lehet!) rendelkeznek. Továbbá felhívjuk a figyelmet a pályázati kiírásban foglalt kötelezettségekre és bemutatjuk a projekt lebonyolítás folyamatát és kockázatait. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy egy pályázat nem csak pénzt jelent, ha nem a támogatás jelentős kötelezettségvállalásokat is jelent a pályázónak. Az ügyfeleink ennek a tájékoztatásnak a birtokában dönthetik el, hogy akarnak-e pályázni.

A pályázaton való indulásra vonatkozó döntést követően elkészítjük a pályázatot. A pályázat elkészítése során adatokat kérünk be, egyeztetünk. Az elkészített pályázatot ismételt minősítésnek vetjük alá. A minősítés eredményét közösen kiértékeljük. A kiértékelést követően lehet meghozni a végleges döntést a pályázaton való részvételről.