Lortex Kft.

Pályázatírás

A vállalkozásunk vállalkozások számára már 1998-óta ír és készít pályázatokat, segít vissza nem térítendő támogatások megszerzésében. Munkákat vállalunk a mezőgazdaság, élelmiszeripar, vidékfejlesztés, turizmus, ipar, vegyipar, kereskedelem területeiről. Mind a múlt (2007-2013), mind a jelenlegi ciklusban (EU2020) készítettünk kutatás-fejlesztési pályázatokat is. Borsod megyén kívül dolgoztunk már Békés, Szolnok, Heves megyékben is.

A pályázatírás körében az alábbi munkák elvégzését vállaljuk:

  •             – Az ügyfél igényeinek megfelelő pályázati lehetőségek feltérképezése, forráskutatás.
  •             – Közreműködés a megfelelő pályázat kiválasztásában.
  •              – A pályázhatóság vizsgálata. Annak minősítése, hogy az ügyfél tud-e pályázni, érdemes-e pályáznia.
  •                – A kötelezettségek felmérése, a pályázó tájékoztatása arról, hogy a pályázaton való részvétel milyen                                                       kötelezettségeket                    jelent a számára.
  •             – Közreműködés a pályázat előkészítésének koordinálásában.
  •             – A pályázat összeállítása az előírt formában és tartalommal. 

A pályázatírást tágan értelmezzük. Inkább a projektmenedzselésre vonatkozó tanácsadásként fogjuk fel a munkánkat. Az ügyfeleinket igyekszünk teljes körűen, korrekt módon tájékoztatni a teljes pályázati folyamatról. Nem csak a lehetőségekre, hanem a veszélyekre, kötelezettségekre is felhívjuk a figyelmet. A pályázat megírásán kívül segítünk a projekttervezésben, a projekt lebonyolításban, elkészítjük a pénzügyi lehívást és részt veszünk a pályázathoz kapcsolódó hatósági eljárásokban és ellenőrzésekben, segítünk a kapcsolódó jogi problémák megoldásában.